Spring i benen

Det spritter i kroppen på mig, en gammal kärlek till löpning har åter tagit sin glöd. Imorgon springer jag ut för första gången på väldigt länge, hihi!

Namnkalas!

 
I lördags hade min systerdotter namnkalas. Det bjöds på tal, musik, picknickmat och en regnbågsfylld tårta. Vackert!

Simonehytté

 
 

Bananskal

Jag kan inte komma ifrån att livet ibland känns som att halka på ett bananskal. Allt jag någonsin väljer i livet påverkar livet som jag en dag kommer känna till det. Den tanken skrämmer mig, därför har jag som sentens att alltid leva som jag älskar. Mina val i livet har därför varit väldigt olika, jag har hela tiden valt vad mitt hjärta har känt för stunden. Min livsfilosofi är att jag på så sätt kommer dit jag vill i livet. Så fråga mig inte om mitt plötsliga intresse för kamrer, journalistik, träning, musik, kläder, friluftsliv… allt speglar den jag är.

Och jag tror det är lite så människan fungerar, en del kan allt om politik, datorer, musik, träning eller alla fiskar i vattnet. Andra kan allt om ingenting och det är precis så jag är, som jag fungerar. Jag är inte bäst på något men jag har jävla intressen som speglar mycket.

Det är lite så jag vill att folk ska känna och tänka när de smakar på den här bloggen. Att det är okej att acceptera vem du är, det är okej att tycka och känna på ett speciellt sätt, det är okej att ha ångest, det är okej att vara dålig, det är okej att känna sig bra, att vara lycklig och glad. Det är okej att le, skratta, gråta. Det är okej att stå där du står och göra precis det du gör, det är okej att vara du.

Innan jag pockar på vad andra ska göra tänker jag först pocka på mig själv. Så vad gör mitt liv värt att älska?

RSS 2.0